Afstuderen met HTS bouwkunde of bedrijfskunde | Procesoptimalisatie

De opdracht
Je bent student HTS-Bouwkunde of Bedrijfskunde en wilt afstuderen met een interessante procesoptimalisatie opdracht. Waar liggen issues, time wasters, welke oplossingen zijn er, wat is de impact van mijn voorgestelde verbeteringen voor de interne- en externe stakeholders? Die leuke en zinvolle opdracht hebben we voor je liggen.

De routing in  onze fabriek is goed geoptimaliseerd maar het kan altijd beter. De processen tijdens ‘de reis van de trap van opdracht tot en met de oplevering’ gaan verder dan onze eigen organisatie. Dat maakt dat je daardoor een interessante overstijgende afstudeeropdracht krijgt.

Operational excellence betekent voor ons dat wij weten wat de klant / eindgebruiker wil en dat wij die behoefte nog net iets beter vervullen. Dit is een continu proces. De missie van onze propositie is dus om onze klanten te helpen hun klanten zo goed mogelijk te leveren. De klantgerichte directeur is onderscheidend in zijn aanpak en wil dat ook verder -online- gaan uitbouwen in de dienstverlening cq samenwerking met de klanten, tot de eindgebruiker.

Jouw team
Het team van 4 calculator werkvoorbereiders, waaronder twee twintigers met HTS-Bouwkunde, werkt continu samen met de directeur aan het verbeteren van de processen, waarbij digitalisering een zeer belangrijke rol speelt. Met jou en je frisse blik erbij willen we een versnelling daarin realiseren.

Jouw profiel
Je bent pro actief, gedreven, sterk analytisch: ‘een echte onderzoeker’ die niet stopt bij een symptoom maar de bron wil blootleggen en aanpakken. Je kijkt ‘overstijgend’, zowel binnen als buiten ons bedrijf.

Ons profiel
Trappenfabriek VOS is een van de marktleiders in Nederland wanneer het gaat om de productie van houten trappen voor de woningbouw. De productie vindt plaats op drie locaties: in Zwolle de unieke trappen, de kleinere series en een deel van de grotere series. De rest van de grotere series wordt gedaan in Estland en er worden werkzaamheden voor ons gedaan in Roemenië.

Op de hoofdvestiging in Nederland werken 55 medewerkers die zorgen voor productie, het afmonteren en stellen van trappen. Er wordt gewerkt met een zeer modern machinepark. Het afgelopen jaar is ook de administratie volledig gedigitaliseerd.

De organisatie is zeer dynamisch en flexibel, dat heeft ons ook succesvol door de crisis gekregen. Het bedrijf is de afgelopen jaren mooi gegroeid en de verwachtingen zijn prima. Medewerkers krijgen veel vrijheid. Het ziekteverzuim is 1,4% en het personeelsverloop is vrijwel nihil. We werken vanuit ons hart hard voor onze klanten en elkaar!

Wij bieden jou
Een uitdagende stage binnen een gezonde klantgerichte organisatie die gekenmerkt wordt door zeer korte lijnen en een platte organisatiestructuur. Je krijgt zowel interne- als externe sparringpartners zodat je het beste uit jezelf en het meeste uit je opdracht kunt halen met als beloning een prima cijfer. We beloven je een interessante en zinvolle werkervaring, waardevol voor je CV. Aan deze stage is overigens ook een goede stagevergoeding gekoppeld.

Heb jij de drive, inzicht en heb je een sterke interesse in procesoptimalisatie en  klantgerichtheid?

Wil jij een puike afstudeeropdracht bij een organisatie die in haar branche onderscheidend is en die je alle ruimte geeft om te excelleren?

Neem dan contact op met Roel Kiers (HR) op 06-53335844.