Werken bij Trappenfabriek VOS te Zwolle

 

 

 

 

 

 

 

Als een van de grootste trappenfabrikanten (met een nevenvestiging in Estland) zijn wij met 65 collega’s in Nederland een van de 3 marktleiders in het maken van houten trappen.

Wij zijn een hechte organisatie waar passie voor het vak en klantgericht denken belangrijke succesfactoren zijn. Klanten roemen ons vanwege de kwaliteit, verregaande klantgerichtheid en flexibiliteit. We kunnen spoedopdrachten nagenoeg altijd binnen een werkweek leveren en door onze kundige trappenstellers laten plaatsen.

We zijn een financieel gezonde onderneming met een zeer goed gevulde orderportefeuille, met langdurige klantrelaties en meerjarencontracten.

Er wordt veel geïnvesteerd in automatisering/slimmer werken.
We beschikken over de modernste machines.

Ons ziekteverzuim is 1,4%. Bij ons vrijwel geen personeelsverloop. Collega’s blijven lang bij ons en dat zegt genoeg over hoe we met elkaar omgaan en voor elkaar en onze klanten klaar staan! Er zijn daarom  in 2019 zelfs twee fijne ex-collega’s teruggekomen om weer bij ons lekker met plezier te gaan werken.

 

Hebben we een klik met elkaar en wil je bij ons in dienst komen,
dan krijg je meteen een vast dienstverband.

 

Op dit moment (30 april 2020) hebben wij  2 vacatures open:

 1. Wegens interne doorgroei hebben we de uitdagende vacature voor een ervaren CNC operator (parttime | fulltime)
  Ben je een slimme vent die zelfstandig met de modernste 5-assige CNC gestuurde houtbewerkingsmachines wil werken waaronder een Scorpion H21 3-assige portaal nesting freesmachine en een FENIX 5 assige portaal freesmachine? Elke dag weer wat anders, elke dag weer uitdagingen, misschien zelfs de mogelijkheden en ruimte graag wilt om uit te zoeken hoe je qua programma optimalisatie het meeste uit de machines kunt halen?
  Kijk op ons youtube kanaal trappenfabriek VOS om te zien wat we met een van onze CNC machines kunnen, waar jij dan ook mee gaat werken!
  Wil je vrijblijvend eens bij ons komen praten en kijken, maak dan een afspraak! Dat kan ook na werktijd.
 2. De tweede ‘vacature’  is voor ervaren timmerlieden die bij ons regelmatig als ZZP-er willen werken in de buitendienst in de functie van trappensteller of aftimmerman.
  • Wat bieden we jou? Je kunt per week je uren factureren en je factuur wordt binnen een week GEGARANDEERD ook door ons betaald
  • Wat vragen wij van jou? Je bent ervaren (minimaal nivo 2), hebt een geldig VCA diploma, geldig rijbewijs B en spreekt goed Nederlands.
  • Meer weten? Bel directeur Hans van Wensen op 038 – 4600880. Is Hans niet bereikbaar, dan belt hij jou dezelfde dag of avond terug. Je kunt ook Roel bellen natuurlijk.

 

Voor sollicitaties graag je cv met liefst ook een foto sturen naar rkiers@vostrappen.nl  – ik neem binnen 2 werkdagen na werktijd contact met je op.

Eerst meer weten? Stuur een appbericht naar Roel of bel hem op 06-53335844 voor meer info.
Bellen kan tussen 09:00 en 21:00 uur.

We doen geen zaken met uitzendbureaus. 

 

Heb je een linkedin profiel?
Kijk dan op https://www.linkedin.com/company/trappenfabriek-vos-zwolle-bv om te zien met wie je gelinkt bent in ons bedrijf.

Privacy statement Trappenfabriek Vos Zwolle