Werken bij Trappenfabriek VOS te Zwolle

 

 

 

 

 

 

 

Als een van de grootste trappenfabrikanten (met een nevenvestiging in Estland) zijn wij met 65 collega’s in Nederland een van de marktleiders. Wij zijn een hechte organisatie waar passie voor het vak en klantgericht denken belangrijke succesfactoren zijn. Klanten roemen ons vanwege de kwaliteit, verregaande klantgerichtheid en flexibiliteit.

We zijn een financieel gezonde onderneming met een zeer goed gevulde orderportefeuille, met langdurige klantrelaties. Er wordt veel geïnvesteerd in automatisering/slimmer werken. We beschikken over de modernste machines.

Ons ziekteverzuim is 1,4%. Bij ons vrijwel geen personeelsverloop. Collega’s blijven lang bij ons en dat zegt genoeg over hoe we met elkaar omgaan en voor elkaar en onze klanten klaar staan! Er zijn daarom  in 2019 zelfs twee fijne ex-collega’s teruggekomen om weer bij ons lekker met plezier te gaan werken.

 

Hebben we een klik met elkaar en wil je bij ons in dienst komen, dan krijg je meteen een vast dienstverband.

 

Op dit moment (12 augustus 2019) hebben wij de volgende vacatures open:

  • Wegens interne doorgroei hebben we een vacature voor CNC operator die ervaring heeft met het bedienen van CNC-machines.
    Ben je een slimme vent die zelfstandig met de modernste 5-assige CNC gestuurde houtbewerkingsmachines wil werken waaronder een Scorpion H21 3-assige portaal nesting freesmachine en een FENIX 5 assige portaal freesmachine? Kijk op ons youtube kanaal trappenfabriek VOS om te zien wat we met een van onze CNC machines kunnen, waar jij dan ook mee gaat werken! Wil je vrijblijvend eens bij ons komen praten en kijken, maak dan een afspraak.
  • Wegens interne doorgroei en groei van het aantal klanten en klantopdrachten hebben we een vacature voor Calculator Werkvoorbereider (32 of 40 uur). Voor een uitgebreid profiel klik je op deze link: Profiel werkvoorbereider Calculator

Je kunt je cv met liefst ook een foto sturen naar rkiers@vostrappen.nl – ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.

Bel of app Roel op 06-53335844 voor meer info. Ik bel je zsm terug na werktijd. Geef aan wanneer je het liefste wordt gebeld door mij. Dat kan ook op zaterdag.

We doen geen zaken met uitzendbureaus.

Heb je een linkedin profiel?
Kijk dan op https://www.linkedin.com/company/trappenfabriek-vos-zwolle-bv om te zien met wie je gelinkt bent in ons bedrijf.

Privacy statement Trappenfabriek Vos Zwolle