Werken bij Trappenfabriek VOS te Zwolle

 

 

 

 

 

 

 

Als een van de grootste trappenfabrikanten (met een nevenvestiging in Estland) zijn wij met 65 collega’s in Nederland een van de marktleiders. Wij zijn een hechte organisatie waar passie voor het vak en klantgericht denken belangrijke succesfactoren zijn. Klanten roemen ons vanwege de kwaliteit, verregaande klantgerichtheid en flexibiliteit.

We zijn een financieel gezonde onderneming met een zeer goed gevulde orderportefeuille, met langdurige klantrelaties. Er wordt veel geïnvesteerd in automatisering/slimmer werken. We beschikken over de modernste machines.

Ons ziekteverzuim is 1,4%. Bij ons vrijwel geen personeelsverloop. Collega’s blijven lang bij ons en dat zegt genoeg over hoe we met elkaar omgaan en voor elkaar en onze klanten klaar staan!

Hebben we een klik met elkaar en wil je bij ons in dienst komen, dan krijg je meteen een vast dienstverband zonder proeftijd.

 

 

 

Op dit moment (19 juni 2019) hebben wij geen openstaande vacatures.

  • De vacature voor cnc draaier is net vervuld door een kundige en fijne oud-collega van ons die graag weer terug wilde komen.
  • De vacature voor 50% rechterhand van de directeur / 50% werkvoorbereider/calculator is net vervuld door een kundige en fijne oud-collega die voor deze uitdaging weer bij ons terug wilde komen.

Met beide teruggekeerde collega’s zijn we erg blij dat ze weer onderdeel van ons bedrijf zijn!

Je kunt wel je cv met liefst ook een foto sturen naar rkiers@vostrappen.nl – ik neem binnen 3 werkdagen contact met je op.

We doen geen zaken met uitzendbureaus.
Nieuwe collega’s komen direct bij ons in dienst.

Heb je een linkedin profiel?
Kijk dan op https://www.linkedin.com/company/trappenfabriek-vos-zwolle-bv om te zien met wie je gelinkt bent in ons bedrijf.

Privacy statement Trappenfabriek Vos Zwolle