Werken bij Trappenfabriek VOS te Zwolle

Als een van de grootste trappenfabrikanten met een nevenvestiging in Estland is trappenfabriek Vos te Zwolle met 55 collega’s in Nederland een van de marktleiders in onze markt. Wij zijn een hechte organisatie waar passie voor het vak en klantgericht denken belangrijke succesfactoren zijn. Klanten roemen ons vanwege de kwaliteit, verregaande klantgerichtheid en flexibiliteit.

We zijn een financieel gezonde onderneming met een zeer goed gevulde orderportefeuille. Er wordt veel geïnvesteerd in automatisering/slimmer werken. We beschikken over de modernste machines.

Ons ziekteverzuim is 1,4%. Bij ons vrijwel geen personeelsverloop. Collega’s blijven lang bij ons en dat zegt genoeg over hoe we met elkaar omgaan en voor elkaar en onze klanten klaar staan!

Op dit moment hebben we drie openstaande vacatures:

 • Trappenstellers voor het monteren en plaatsen van de trappen op de bouwplaats. Opdrachten doe je samen met een collega, waarbij je als koppel een eigen bus hebt. Minimaal nivo 2, Timmerman Bouw niveau 3 is een sterke pré.
  Interesse? Mail je cv met liefst ook een foto naar vacature-trappenstellers@roelkiers.nl
 • Aftimmerlieden voor het op de bouwplaats (af)monteren van de hekken, betimmeringen en leuningen. Per koppel heb je een eigen bus. Timmerman Bouw niveau 3 is een sterke pré.
  Interesse? Mail je cv met liefst ook een foto naar vacature-aftimmerlieden@roelkiers.nl
 • Planner (MBO). Mooie brede functie, ruimte voor veel eigen initiatief voor de verbeteringsgerichte collega in het team van 4 gedreven collega’s!
  Interesse? Ga voor meer info naar de vacature pagina op de site van onze recruiter Roel Kiers, of
  mail meteen je CV met foto en motivatie naar vacature-planner@roelkiers.nl of
  bel Roel op werkdagen tussen 09:00-21:00 uur op 06-53335844.

We doen geen zaken met uitzendbureaus.
Nieuwe collega’s komen direct bij ons in dienst.

Kijk op https://www.linkedin.com/company/trappenfabriek-vos-zwolle-bv om te zien met wie je gelinkt bent in ons bedrijf.