Werken bij Trappenfabriek VOS te Zwolle

 

 

 

 

 

 

 

Als een van de grootste trappenfabrikanten (met een nevenvestiging in Estland) zijn wij met 65 collega’s in Nederland een van de marktleiders. Wij zijn een hechte organisatie waar passie voor het vak en klantgericht denken belangrijke succesfactoren zijn. Klanten roemen ons vanwege de kwaliteit, verregaande klantgerichtheid en flexibiliteit.

We zijn een financieel gezonde onderneming met een zeer goed gevulde orderportefeuille, met langdurige klantrelaties. Er wordt veel geïnvesteerd in automatisering/slimmer werken. We beschikken over de modernste machines.

Ons ziekteverzuim is 1,4%. Bij ons vrijwel geen personeelsverloop. Collega’s blijven lang bij ons en dat zegt genoeg over hoe we met elkaar omgaan en voor elkaar en onze klanten klaar staan!

Hebben we een klik met elkaar en wil je bij ons in dienst komen, dan krijg je meteen een vast dienstverband zonder proeftijd.

 

 

 

Op dit moment (26 juli 2018) hebben we 2 openstaande vacatures:

  •  2 Aftimmerlieden voor het op de bouwplaats (af)monteren van de hekken, betimmeringen en leuningen. Per koppel heb je een eigen bus. Timmerman Bouw niveau 3 is een sterke pré. Wil je graag met een huidige collega samenwerken, dan hebben we dus plek voor jullie als zelfstandig werkend koppel.
    Kun je netjes werken en heb je interesse om bij ons aan de slag te gaan?
    Mail je cv met liefst ook een foto naar rkiers@vostrappen.nl – ik neem binnen 1 werkdag contact met je op.

Voor de vacatures kun je Roel op werkdagen bellen tussen 09:00-21:00 uur op 06-53335844.

Je kunt Roel ook mailen: rkiers@vostrappen.nl.
Geef even aan wanneer je gebeld wilt worden.

We doen geen zaken met uitzendbureaus.
Nieuwe collega’s komen direct bij ons in dienst.

Heb je een linkedin profiel?
Kijk dan op https://www.linkedin.com/company/trappenfabriek-vos-zwolle-bv om te zien met wie je gelinkt bent in ons bedrijf.

Privacy statement Trappenfabriek Vos Zwolle