Werken bij Trappenfabriek VOS te Zwolle

Als een van de grootste trappenfabrikanten met een nevenvestiging in Estland is trappenfabriek Vos te Zwolle met 55 collega’s in Nederland een van de marktleiders in onze markt. Wij zijn een hechte organisatie waar passie voor het vak en klantgericht denken belangrijke succesfactoren zijn. Klanten roemen ons vanwege de kwaliteit, verregaande klantgerichtheid en flexibiliteit.

We zijn een financieel gezonde onderneming met een zeer goed gevulde orderportefeuille, met langdurige klantrelaties. Er wordt veel geïnvesteerd in automatisering/slimmer werken. We beschikken over de modernste machines.

Ons ziekteverzuim is 1,4%. Bij ons vrijwel geen personeelsverloop. Collega’s blijven lang bij ons en dat zegt genoeg over hoe we met elkaar omgaan en voor elkaar en onze klanten klaar staan!

Op dit moment (19 september 2017) hebben we drie openstaande vacatures:

 • CNC operator die ervaring heeft met het bedienen van de CNC-machines.
  Ben je een slimme vent die zelfstandig met de modernste 5-assige CNC gestuurde houtbewerkingsmachines wil werken waaronder een Scorpion H21 3-assige portaal nesting freesmachine en een FENIX 5 assige portaal freesmachine? Mail je cv met liefst ook een foto naar vacature-CNC-operator@roelkiers.nl
 • Aftimmerlieden voor het op de bouwplaats (af)monteren van de hekken, betimmeringen en leuningen. Per koppel heb je een eigen bus. Timmerman Bouw niveau 3 is een sterke pré.
  Kun je netjes werken en heb je interesse om bij ons aan de slag te gaan? Mail je cv met liefst ook een foto naar vacature-aftimmerlieden@roelkiers.nl
 • Coordinator werkplaatsen voor de 4 afdelingen met in totaal 30 collega’s.
  MBO Bouw en leidinggevende ervaring. Heldere communicator, sterk verbeteringsgericht. Bij ons alle ruimte om je verder te ontwikkelen!
  Voor meer info ga naar Vacature coordinator werkplaatsen

Je kunt ook Roel op werkdagen bellen  tussen 09:00-21:00 uur op 06-53335844.

We doen geen zaken met uitzendbureaus.
Nieuwe collega’s komen direct bij ons in dienst.

Heb je een linkedin profiel? Kijk dan op https://www.linkedin.com/company/trappenfabriek-vos-zwolle-bv om te zien met wie je gelinkt bent in ons bedrijf.